Wijkfeest Jol

Op woensdagmiddag 11 december 2019 wordt tussen 15.00 uur en 19.00 uur in de Jol een wijkfeest georganiseerd. Er zijn dan activiteiten voor jong en oud, verspreid door de hele wijk. Het wijkfeest is vooral bedoeld voor inwoners van de Jol. De toegang tot en deelname aan de activiteiten is gratis.

Het wijkfeest vormt een feestelijke afsluiting van de werkzaamheden in het kader van de stadsvernieuwing. Het programma is afgestemd op de wensen van de wijkbewoners: eerder dit jaar hebben de wijkbewoners aangegeven welke activiteiten zij leuk en belangrijk vinden.

De organisatie is in handen van Lelykracht, Centrada en de gemeente. Verschillende instellingen leveren een bijdrage aan het wijkfeest.

Om 15.00 uur worden in de gymzaal bij basisschool Finnjol kinderactiviteiten georganiseerd. Op datzelfde tijdstip wordt een voetbalclinic gehouden op het kunstgrasveld. Om 15.30 uur vindt op het ronde pleintje bij het Jolplein een bootcamp voor volwassenen plaats.

Op het Jolplein is van 15.00 uur tot 19.00 uur doorlopend een programma gaande met lokale DJ’s en muzikanten. En er zijn hapjes en drankjes.

Bij de verschillende activiteiten kan een stempel op een stempelkaart worden gezet: een volle stempelkaart geeft kans op één van de zes boodschappenpakketten van Jumbo ter waarde van 50 euro.