Lelykracht organiseert samen met inwoners activiteiten en programma’s voor een sterkere samenleving en een bruisend Lelystad. Lelykracht is een groeiende beweging die werkt aan de toekomst van Lelystad. Samen kunnen we van Lelystad een levendige en krachtige stad maken. Een stad waar je alle kansen krijgt om je te ontwikkelen. Een stad waar je met plezier en in verbinding met anderen woont. Een stad waar altijd wat te beleven valt!

Lelykracht team

Ilse Stubbe
Projectleider
Mail Ilse

Chantal Kleijheeg
Projectleider
Mail Chantal

Nathalie Nicolaas
Projectleider
Mail Nathalie

Timo Hoenderboom
Projectleider
Mail Timo

Ronald Spanier
Programma Coördinator
Mail Ronald

Rens den Hartog
Marketing en communicatie
Mail Rens

Cindy Loos
Online marketing
Mail Cindy 

Voor inwoners van Lelystad
Door het stimuleren van actief burgerschap heeft Lelykracht hetzelfde gemeenschappelijke doel als het VSBfonds. Het VSBfonds ondersteunt Lelykracht 3 jaar (2017, 2018, 2019) met in totaal 1 miljoen euro. Door deze steun kan Lelykracht meer betekenen voor de inwoners van Lelystad.

Lelykracht, een beweging geïnitieerd door FlevoMeer BibliotheekKubusSportbedrijf Lelystad en Welzijn LelystadHet doel van de beweging is om tot een krachtenbundeling te komen waarbij inwoners, private en publieke partijen zich met elkaar inzetten voor de onderlinge verbondenheid en leefbaarheid in Lelystad. VSBfonds-directeur Bernt Schneiders: “We hopen dat we met deze meerjarige financiering van Lelykracht, Lelystad een boost geven, waarmee de beweging sneller breder en zichtbaarder wordt dan zonder deze financiering. Zodat de inwoners, maatschappelijke organisaties en bedrijven uit Lelystad Lelykracht omarmen en zich met elkaar actief inzetten voor een bruisende stad.”

Doe je met ons mee?
Onze wens is dat Lelykracht groeit. En dat jij ook meedoet! We willen dat steeds meer mensen en organisaties zich bij ons aansluiten om ons doel te bereiken. Neem contact op!

Privacyverklaring
Klik hier voor de privacyverklaring van Lelykracht.

Lelykracht wordt ondersteund door: