Een hip-hop karavaan van talent uit Lelystad!

Op 6 december strijdt de lokale creme de la creme van dans en rap voor de eer en de prijzen. Deze avond start om 19.00 uur in de Kubus met de dansacts. Vervolgens gaan we richting Corneel voor het onderdeel Rap. Onderweg treffen we bij URBN Village free-run demonstratie. De avond in Corneel wordt afgesloten door niemand minder dan hip-hop grootmeester Adje!

Adje
Adje is een echte legend in de game! Dankzij klassieke en toonaangevende hits als ‘Fok Wachten’, ‘Verlof’ en ‘Hele Meneer’ is Adje al jarenlang geliefd op zowel de straat als in de clubs. Door te balanceren tussen deze twee werelden zou je Adje kunnen zien als de perfecte link tussen de oude en de nieuwe generatie hiphop-liefhebbers. In 2018 bracht hij twee albums uit ‘Alles Groot’ en ‘BASE’ en had hij samen met Puri en Jhorrmountain de clubhit ‘Coño’, die inmiddels meer dan 50 miljoen streams heeft.

The Battle
De deelnemende talenten strijden om zowel de eer als de prijzen! De winnaar van The Stylez verdient een plek op podia buiten Lelystad en mag zichzelf ‘The Stylisch One’ noemen. De publieksprijs is een geldprijs van € 100,-.

Start programma Kubus: 20.00 uur, aanvang 19.30 uur
Vertrek naar URBN Village: 20.45 uur Free-run show
Start programma Corneel: 22.00 uur (open vanaf 21.30 uur)
Leeftijd: 12+
Entree: € 5,- klik hier (Ticket is geldig voor de gehele avond, dus zowel voor de Kubus als voor Corneel)