Seabottom Lelystad barst los op 25 mei 2019

De organisatoren van het Seabottom kijken vol enthousiasme uit naar de komende editie van 2019 op zaterdag 25 mei. Er belooft een mooi programma te komen vol funk, soul, jazz, blues en boogiewoogie. Bezoekers kunnen heerlijk in rode pluche zitten en luisteren naar de mooiste jazzliedjes of dansen op de meest fantastische beats in één van de andere zalen.

Hans Dulfer
Zo staat Hans Dulfer op het programma met een blues sessie, zingt Paul van Kessel liedjes van Sinatra, Ray Charles en Nat King Cole, spat het funkcollectief New Cool Collective met Benjamin Herman straks weer van het podium net als The Jig en Jennie Lena.

The Legends
Ook brengen The Legends een ode aan James Brown, Marvin Gaye en Stevie Wonder. Dit is nog maar een kleine greep uit het veelbelovende programma. Het programma start om 18.00 uur en zal om 02.00 uur eindigen met een knallende afsluiter.

Vijf podia
Het festival is verdeeld over vijf podia. Ook dit jaar is er gedacht aan meer festivalbeleving door andere activiteiten te laten plaatsvinden naast de muziekacts, die uiteraard muziek en jazz gerelateerd zijn. Zowel binnen als buiten de Agora zal catering aanwezig zijn.

Kaartverkoop
De kaartverkoop start vrijdag 8 maart. Kaarten kosten 32,50 euro per stuk en zijn te verkrijgen via de kassa (of online) bij Agora Theater, boekhandel ‘De Brunte’ in Lelycentre en boekhandel Voster in Dronten.

Kijk voor het volledige programma op www.seabottom.nl