LELYSTAD – Vanaf zaterdag 17 september gaat Lelykracht van start met de campagneweek ‘Ik ben Lelykracht’.  Op bezoek bij bestaande initiatieven of in samenwerking met meerdere partijen een evenement gerealiseerd. “Samen sterk, trots op jezelf en de stad, dat is onder andere Lelykracht!”, aldus Akke Wiersma, één van de vier initiatiefnemers van Lelykracht.

Ik ben Lelystad
Lelystad heeft zoveel moois te bieden en dat laten enthousiaste inwoners van Lelystad de komende periode zien door middel van foto’s die gemaakt zijn op hun eigen favoriete locaties in de stad! De foto’s kom je tegen langs de dreven, op social media, de website en nog veel meer.  Deze campagne is de aftrap van Lelykracht en  krijgt een vervolg via een selfie-wedstrijd waar wij meer over vertellen tijdens LelySTART. Tijdens deze start van het culturele seizoen in Lelystad zijn wij natuurlijk van de partij!

Campagneweek Lelykracht

Kennismaken met bestaande projecten in de stad, sport en spel voor de kinderen, samen eten en verhalen delen. Zomaar wat ingrediënten voor de eerste activiteitenweek van Lelykracht. Uit voorgesprekken met inwoners is naar voren gekomen dat  ‘samen eten’ voor velen een suggestie is voor Lelykracht. Dat gaan we dan ook uitvoeren!

24 september  Ontbijt met de nieuwe burgemeester
Dinsdag 20 september wordt er op diverse plekken in de stad al gezellig samen gegeten in de wijk maar dé afsluiting vindt 24 september plaats.  Ondernemers en organisaties zijn al druk bezig met de voorbereidingen voor een stadsontbijt met de nieuwe burgemeester.  Gezien de verwachte opkomst is het noodzakelijk aan te melden. Dit kan via Welzijn Lelystad.