Jij kunt zwemmen… En nu?

Lelykracht werkt aan de toekomst van Lelystad met Krachtpatsertjes: een programma voor jonge kinderen tot 8 jaar met een zwemdiploma. Op jonge leeftijd zijn kinderen vaak druk met zwemles, maar zodra zij het zwemdiploma behaald hebben, is het tijd voor een nieuwe vrijetijdsbesteding. Lelykracht gaat deze kinderen helpen bij het vinden van hun passie of talent. Dit kan een sport zijn, maar ook een activiteit op cultureel of educatief gebied.

Inloopmarkt
Speciaal voor alle kids tot 8 jaar met een zwemdiploma organiseert Lelykracht een inloopmarkt op zaterdag 2 juni van 13.00 tot 15.00 uur in Atolplaza met meer dan 10 verschillende leuke activiteiten. Kom langs en probeer uit wat jou het beste bevalt: van fluffy slime en zandkaarten maken tot knutselen, turnen of het oefenen van een musical.

Er zijn wel 10 verschillende workshops! En heb je van alles geprobeerd en voor drie workhsops een stempel behaald op je stempelkaart dan krijg je ook nog een mooie verrassing!

Kom zaterdag 2 juni naar het gezellige Atolplaza (Schor 1 – 9) van 13.00 tot 15.00 uur en ontdek wat jij leuk vindt! Aanmelden hoeft niet, entree € 2,-