Jolpop wordt weer een feest voor de hele familie

Jolpop, het buurtfestival dat op 13 juli 2019 voor de negentiende keer plaatsvindt is uitgegroeid van buurtfeest tot een festival voor heel Lelystad voor jong en oud. De organisatie is in handen van een harde kern van enthousiaste vrijwilligers – jaarlijks aangevuld met extra handjes – en bewoners uit de wijk Jol.

Festival toppers gezocht
Jolpop en Challenge Up gaan samenwerken. Het stadsfestival gaat samen met het initiatief van Welzijn en andere Lelykracht partners, FlevoMeerbibliotheek, Sportbedrijf en Kubus, op zoek naar jongeren die graag achter de schermen van een festival willen mee werken. Ook roepen ze talentvolle jonge bands, rappers en DJ’s/producers zich aan te melden voor de Challenge Up Stage. Samen met Challenge Up creëren ze een extra podium, waar lokaal talent een kans krijgt. Jonge bandjes, rappers, DJ’s en producers, iedereen mag zich aanmelden.

Daarnaast zoeken we een aantal jongeren die het leuk vinden om een festival te organiseren. Die jongeren zullen door ons intensief begeleid worden, in de voorbereiding en tijdens het evenement. Ze doen ervaring op met alle facetten van een popfestival. Bijvoorbeeld met programmering en begeleiding van artiesten of inkoop horeca. Maar ook in het contact met de gemeente over vergunningen en veiligheidsplan.’ Door je aan te melden ontwikkel je je als persoon en je verdient er ook nog coins mee. Met die coins kun je leuke artikelen uit onze webshop bestellen. Het gaat er vooral om dat je een ander helpt maar het hoeft dus niet voor niets.’

Aanmelden

Klik hier om je aan te melden.

Over Challenge Up
Challenge Up is 1 van de 38 door de minister aangewezen proeftuinen van Nederland. Lelykracht partners – Kubus, Sportbedrijf, FlevoMeerBibliotheek en projectleider Welzijn stimuleren jongeren tijdens hun deelname om kennis te maken met de samenleving: een mooie kans om meer te leren over maatschappelijke uitdagingen om hen heen!