LELYSTAD – Lelykracht gaat van start met de campagne ‘Ik ben Lelystad’. Lelystad heeft zoveel moois te bieden en dat laten enthousiaste inwoners van Lelystad de komende periode zien door middel van foto’s, die gemaakt zijn op hun eigen favoriete locaties in de stad! De foto’s kom je tegen langs de dreven, op social media, de website en nog veel meer.

Campagne start van Lelykracht

De campagne ‘Ik ben Lelystad’ is de aftrap van de bekendmaking van Lelykracht. Lelykracht is een initiatief van Kubus, Sportbedrijf Lelystad, FlevoMeer Bibliotheek en Welzijn Lelystad met als ultiem doel om Lelystedelingen de komende jaren te helpen #trots te zijn op zichzelf en op de stad. Met Lelykracht willen zij  de sociale samenhang en een gevoel van trots voor de eigen stad verder ontwikkelen! Met inwoners worden de komende periode programmalijnen, evenementen en activiteiten georganiseerd..

Doe mee en win je eigen campagne

Vanaf LelySTART wordt de ‘Ik ben Lelystad’-campagne verder uitgerold. De organisatie van Lelykracht roept alle inwoners van Lelystad op om mee te doen aan een selfiewedstrijd. Elke Lelystedeling kan via social media #Lelykracht laten zien wie hij/zij is en waar zij trots op zijn in Lelystad! De mooiste ‘Ik ben Lelystad-selfie krijgt uiteraard zijn of haar eigen campagne!