Moeders van Lelystad

Praat mee over de invulling van Moeders van Lelystad

Maak jij je ook zorgen over de invloed van sociale media op jouw tiener? Of lig je wel eens wakker van de vraag of er wel genoeg stageplekken zijn? Dan ben je niet de enige! Tijdens de eerste bijeenkomsten van Moeders van Lelystad bleek dat veel moeders met dezelfde onderwerpen worstelen. Samen met jou willen we nu activiteiten bedenken en organiseren, die jou helpen bij de opvoeding van je tiener.

Waar heb jij behoefte aan?
Is dat een informatieavond over sociale media? Een gezellige vrouwenavond? Of iets heel anders?

Meld je aan
Alle Lelystadse moeders met kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar zijn van harte welkom. Meld je aan voor de follow-up via info@lelykracht.nl. Dan nemen wij contact met je op!

Samen met Lelykracht werken aan de toekomst van jouw kind
Iedere moeder wil dat haar kind veilig opgroeit en alle kansen krijgt om zich te ontwikkelen. Iedere moeder weet ook wel wat daarvoor nodig is. Moeders bezitten een schat aan kennis en ervaring die de stad goed kan gebruiken. Daarom heeft Lelykracht Moeders van Lelystad in het leven geroepen. Een groep krachtige vrouwen met kinderen in de leeftijd van 10 tot 17 jaar die hun kennis willen delen. Lelykracht werkt samen met deze moeders, de gemeente en andere organisaties aan de toekomst van de kinderen in Lelystad door te bouwen aan een betere stad.

De ideale stad
Met Moeders van Lelystad brengen we de wensen van moeders in kaart. Samen kijken we wat er nodig is om kinderen in Lelystad beter op te laten groeien. Wat is de ideale stad voor jouw kind? Welke zorgen heb je over zijn of haar ontwikkeling? Wat zou er moeten veranderen in Lelystad, zodat jouw kind nog beter kan opgroeien? Als jij mag bepalen, wat zou je dan willen aanpakken? Tijdens bijeenkomsten van Moeders van Lelystad praten we met elkaar over belangrijke onderwerpen zoals veiligheid, genoeg uitdaging en plezier en voldoende kansen voor persoonlijke groei.