Voor kids tussen 9 & 12 jaar

In de voorjaarsvakantie en de zomervakantie hebben we 2 krachtpatser-dagen georganiseerd waarbij je aan allerlei workshops kon meedoen om te ontdekken wat jouw ding is. Nu gaan we een stapje verder, maar liefst 20 workshops waar je uit mag kiezen, allemaal gratis! 

In de herfstvakantie op 24 en 25 oktober 2017 organiseren we weer diverse workshops, maar nu op de locatie zelf! Ga dansen bij Kubus, ga naar De Ontdekhoek, ga schaken in de Bibliotheek, ga zwemmen in de Koploper of ga koken in De Waterbever.

Je kunt je inschrijven voor één van de workshops. Kun je niet kiezen of twijfel je toch nog een beetje wat jouw ding is? Schrijf je dan ook in voor je andere passie. De inschrijving sluit maandag 23 oktober.

Maximaal 3 workshops
Je kunt je voor maximaal 3 workshops inschrijven. Let op dat de workshops op verschillende dagen en locaties worden georganiseerd. De datum, tijd en locatie van de workshop staan genoemd bij de keuzes.

De workshops

Hieronder vind je per dag een overzicht van de workshops die georganiseerd worden. Als je op de workshop klikt krijg je alle informatie.

Dinsdag 24 oktober

Woensdag 25 oktober

Inschrijven:

Velden met een * dienen ingevuld te worden anders wordt het formulier niet verzonden.

Op de dag zelf wordt er foto- en filmmateriaal gemaakt. Met deze aanmelding ga je automatisch akkoord met de eventuele verspreiding en publicatie ervan.

Bekijk alle foto’s op onze Facebookpagina en alle filmpjes op ons Youtube kanaal!