Lelykracht nodigt kinderen uit voor Krachtpatsers II

Uitdagende workshopdag voor kinderen om hun passie te ontdekken

Lelykracht nodigt kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar uit om deel te nemen aan Krachtpatsers II. Tijdens deze tweede workshopdag op woensdag 30 augustus 2017 ontdekken de jongens en meiden wat ze écht leuk vinden door tal van activiteiten uit te proberen. Ambassadeurs van Lelykracht bezoeken de komende weken de basisscholen. Wie dit bezoekje mist, of wie niet langer kan wachten, kan zich nu al online inschrijven.

Krachtpatsers II is het vervolg op Krachtpatsers I die we in de voorjaarsvakantie met succes hebben georganiseerd. Op basis van gesprekken met kinderen en de enquêtes die ingeleverd zijn na afloop van de Krachtpatsers I, hebben we een vernieuwd programma van 18 workshops samengesteld. De workshops verleiden het kind misschien om ook iets te kiezen dat niet zo voor de hand ligt, onbekend is of uitdagend klinkt.

Van Deens tot Dierverzorging
De jongens en meiden hebben de keuze uit activiteiten in drie categorieën: doen, denken en maken, waaronder Zwemmen als een zeemeermin, Vissen, Deens voor beginners, Dierverzorging, Make up artist en Animaties voor beginners. Enthousiaste professionals uit de regio verzorgen de workshops. Deelname aan Krachtpatsers II is toegankelijk voor eerdere deelnemers én nieuwkomers.

Jaarlijks evenement
We laten het evenement Krachtpatsers jaarlijks terugkomen tijdens schoolvakanties om kinderen te wijzen op alle mogelijkheden in Lelystad voor hun vrijetijdsbesteding. Veel kinderen in de leeftijd van 9 tot 12 jaar stoppen met sport of hun hobby. We willen dit voorkomen door hen bewust te maken van hun talenten, kracht en mogelijkheden.

Schrijf jouw kind in voor Krachtpatsers II. Wie zich inschrijft voor 16 juli is verzekerd van een plekje!