Zet jouw ervaringen met je puberkind op papier

Gratis schrijfcursus van Lelykracht voor moeders

Durf jij je ervaringen met je puberkind(eren) toe te vertrouwen aan het papier en aan Lelykracht? Met een korte, maar krachtige schrijfcursus daagt Lelykracht alle moeders in Lelystad uit om hun ervaringen met het opvoeden van pubers in Lelystad te delen. Creatief schrijfster Marijke Jansen helpt de moeders in twee avonden om de eerste schrijfsels vorm te geven. Lelykracht hoopt hiermee inspirerende verhalen op te halen, die misschien te gebruiken zijn voor het maken van een theaterstuk.

De schrijfcursus bestaat uit twee workshops op woensdagavond in het gebouw van Jeugd Theaterschool Lelystad, Kamp 28-49.

  • 1e bijeenkomst: woensdagavond 5 juli van 19.30 tot 22.00 uur
    Hoe schrijf je een kort verhaal? Marijke Jansen biedt speelse oefeningen die gaan over hoe je een onderwerp als het opvoeden van pubers in Lelystad kunt aanvliegen. Daarna biedt de cursus je twee weken de tijd om je verhaal te schrijven en op te sturen naar de cursusleidster.
  • 2e bijeenkomst : woensdagavond 19 juli van 19.30 tot 22.00 uur
    In de tweede bijeenkomst volgt een bespreking van de korte verhalen die zijn ontstaan.
  • Deelname is gratis.  Aanmelden via info@lelykracht.nl.